Nationaal Grondbezit B.V.
Lichtenauerlaan 32
3062 ME Rotterdam

Tel: +31(0)10-2426100
Mail: wonen@nagron.nl

Rotterdam - Hooge Marinier

Naast de Markthal staat woongebouw 'De Hooge Marinier', een van de eerste nieuwbouwprojecten (bouwjaar 1997) in het Laurenskwartier. Het gebouw is een ontwerp van Klunder Architecten.

Het complex bevat 151 woningen, die in 17 bouwlagen verdeeld over 2 torens boven een plint winkels zijn gesitueerd. De woningen worden ontsloten door 2 portieken met 2 liften en trap. Woonoppervlaktes vanaf 81m2 en het overgrote deel van de appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers. Op het dak bevindt zich een groot gezamenlijk dakterras. In de onderbouw is een gezamenlijke fietsenberging. Verder is het huren van een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage mogelijk.

‘De Hooge Marinier’ is gelegen in het bruisende deel van het centrum van Rotterdam (Laurenskwartier) direct tegenover de Centrale Bibliotheek en naast de fenomenale Markthal. De Rotterdamse markt vindt hier direct tegenover tweemaal per week plaats (dinsdag en zaterdag) en centrumvoorzieningen als het World Trade Center en de Beurstraverse (‘koopgoot’) zijn op loopafstand, evenals het NS- en metrostation Blaak met rechtstreekse verbindingen naar locaties binnen en buiten de stad. Het gebied tussen de Binnenrotte, de Botersloot en de Hoogstraat gelegen in het centrum van Rotterdam is grondig gerenoveerd en wordt nog steeds verder ontwikkeld. De locatie is goed bereikbaar. Met de auto is er een goede ontsluiting via de Maasboulevard richting de A16. Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar, zowel een bushalte, tramhalte als een metrostation bevinden zich op circa 5 minuten loopafstand.

Geïnteresseerd in een huurwoning in de Hooge Marinier? Wilt u als eerste te weten komen wanneer er een woning beschikbaar komt? Schrijf u dan in als woningzoekende. Aanmelden is gratis en vrijblijvend. Direct naar ons inschrijfformulier!

Actueel aanbod: Per direct op zoek naar een woning? Bekijk dan ons actuele aanbod.