Nationaal Grondbezit B.V.
Lichtenauerlaan 32
3062 ME Rotterdam

Tel: +31(0)10-2426100
Mail: wonen@nagron.nl

Tilburg - Postelse Hoeflaan

Dit complex van 10 etages hoog is gelegen op korte afstand van winkelcentrum Westermarkt, alsmede op goede bereikbaarheid van het stadscentrum en centraal station.

Er is een moderne en representatieve entree met intercomsysteem en toegang tot de privé-bergingen. Vanuit de royale hal krijgt men toegang tot het trappenhuis en de liften. De entree is ook middels een rolstoeloprit, aan de achterzijde van het complex, te bereiken.

De 3-kamer appartementen zijn 80m2. De indeling van de appartmenten:
Ruime hal met vaste (garderobe)kast, meterkast en intercom installatie. Royale lichte woonkamer met toegang tot het balkon (ca. 10 m2) en fraai uitzicht over het tegenover gelegen park. Dichte keuken met modern keukenblok en aparte ruimte met de opstelling van de cv-combi ketel (2004) alsmede de aansluitmogelijkheid ten behoeve van de wasapparatuur.

Twee ruime slaapkamers van ca. 12,5 en 9 m2. Luxe badkamer voorzien van ligbad, wastafel en douchecabine. Separate toiletruimte met hangcloset.

ALGEMEEN:
* aan de voorzijde van het complex is voldoende parkeergelegenheid en op korte afstand een bushalte;
* ruimte, rust en privacy;
* gelijkvloers met een behoorlijke buitenruimte;
* op loopafstand van alle voorzieningen;
* prachtig uitzicht over het Westerpark.

* mogelijkheid tot het huren van een garagebox gelegen aan de achterzijde van het complex aan de Don Boscostraat, huurprijs € 75,- per maand.