Nationaal Grondbezit B.V.
Lichtenauerlaan 32
3062 ME Rotterdam

Tel: +31(0)10-2426100
Mail: wonen@nagron.nl

Den Haag - Parelmoerhorst

Appartementencomplex Parelmoerhorst te ‘s-Gravenhage.

Rust en comfort op Koninklijk niveau.

Tegenover de terreinen van Paleis Huis ten Bosch, het landgoed Reigersbergen en het park Marlot ligt het schitterende complex Parelmoerhorst bestaande uit 130 appartementen en 36 garages in de onderbouw.

Het complex is door een royaal opgezet plantsoen gescheiden van de brede Bezuidenhoutseweg, waardoor het rustig wonen wordt bevorderd. De appartementen hebben een prachtig uitzicht over het bos en weiden. De Bezuidenhoutseweg geeft zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer een directe aansluiting op het centrum van de stad, het nabij gelegen en onlangs gerenoveerde winkelcentrum Leidsenhage en op de autosnelwegen naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Behalve een bijzonder fraaie ligging hebben deze 3 en 4 kamerappartementen appartementen bovendien een zeer praktische indeling. 

Bij elk appartement behoort een in de onderbouw gelegen, afsluitbare bergruimte, welke zowel door een afzonderlijke ingang vanaf de straat als vanuit het centrale trappenhuis bereikbaar is. Elk centraal trappenhuis heeft bij de hoofdingang een ruime hal van waaruit u met de lift de vijf woonlagen kunt bereiken. Voorts is elk appartement voorzien van een eigen gasgestookte c.v./combi ketel  en aan de Bezuidenhoutseweg zijde zijn de raamkozijnen voorzien van dubbelglas.